DAGVERS is a new poetry project by Flemish author / poët Geert De Kockere. (I continue in Dutch, because the project is in Dutch)

Sinds oktober 2015 is auteur Geert De Kockere begonnen met een boeiend poëzie project: DAGVERS Elke dag publiceert hij een vers gedicht op een speciale website. Tussen 7 en 9 uur 's morgens. Ook vind je er dagelijks een haiku, een kindergedicht en een natuurgedicht.

 illustraties van  Nelleke Verhoeff bij gedichten

Je kunt je op DAGVERS abonneren voor 5 euro per maand. Als je je abonneert ben je meteen ook lid van de Versgenoten. Een speciale Facebook groep, waar je met de auteur en elkaar van gedachten kunt wisselen over poëzie.  Echt dichter bij de dichter dus ;-) Ik plaats daar regelmatig illustraties, die ik maak bij de dagverse gedichten. Een leuke uitdaging!

Ook illustrator Johan Devrome plaatst daar met regelmaat een tekening van het grappige en innemende  hondje Othello  Vaak zijn er ook meer verrassingen op een dag. Zoals het 'Poweetje' (een poëtische wetenswaardigheid over de natuur) Een gedicht voorgedragen door de dichter himself, een spelletje en soms een uitdaging om zelf eens te dichten...

Kortom een inspirerende community, speels, fantasierijk en poëtisch. Wat wil je nog meer?... ;-)

Also find me on:
             Subscribe to my newsletter